Decizie incredibilă! Celebra prezentatoare româncă, scoasă de pe post în cel mai urât mod posibil. Răzbunarea e totală

Postat la 15 octombrie 2018 321 afişări

Campionatele Naţionale de gimnastică artistică sunt comentate pentru TVR de Monica Bucur, angajată a departamentului sport, înlocuitoarea Alinei Alexoi, care, în luna august, a criticat în direct conducerea postului public de televiziune.

Decizie incredibilă! Celebra prezentatoare româncă, scoasă de pe post în cel mai urât mod posibil. Răzbunarea e totală

TVR a luat decizia de a o retrograda pe Alin Alexoi din postura de comentatoare, iar interdicţia se va aplica şi pentru Campionatele Mondiale de Gimnastică de la Doha, care vor avea loc între 25 octombrie şi 3 noiembrie şi care vor fi transmise pe canalul TVR 2, conform GSP.ro.

În august, prezentă la Campionatele Europene de Gimnastică de la Glasgow, Scoţia, comentatoarea TVR Alina Alexoi a răbufnit în direct şi s-a îndreptat spre şefii televiziunii publice.

Dacă ceilalţi comentatori prezenţi în Scoţia au avut parte de tot sprijinul televiziunilor şi de echipamentele necesare pentru a asigura un comentariu profesionist, Alina Alexoi nu a primit niciun fel de ajutor din partea şefilor săi. Trimisă să comenteze de pe telefonul mobil propriu, jurnalista i-a ţinut la curent pe telespectatori cu tot ceea ce se întâmplă în finalele pe aparate, dar, la un moment dat, a decis că e momentul ca opinia publică să afle adevărul despre condiţiile precare cu care se confruntă la locul de muncă.

Cititi mai multe pe www.prosport.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.