Decizia RCS&RDS pentru clienţi: A dublat traficul de date

Autor: Adrian Seceleanu Postat la 08 iulie 2015 9510 afişări

Decizia RCS&RDS pentru clienţi: A dublat traficul de date

RCS&RDS, cea mai mare companie de cablu de pe piaţa locală, a dublat volumul de date disponibil pe lună pentru utilizatorii abonamentelor sale de telefonie mobilă în zonele în care nu deţine o reţea proprie, iar serviciul este furnizat prin reţeaua rivalilor de la Vodafone România, în urma unui acord de roaming naţional semnat între cei doi operatori.

„RCS&RDS va creşte începând de astăzi, 6 iulie, limita de trafic de date mobile în roaming naţional de la 100 MB / lună la 200 MB / lună pentru toate abonamentele Digi Mobil din gama Optim şi Complet, fără costuri suplimentare pentru clienţii serviciului de telefonie mobilă, până la 31 decembrie 2015”, conform unui anunţ transmis de operator. Până la finele lunii august clienţii Digi Mobil vor primi 300 MB / lună de trafic în roaming naţional.

Decizia RCS&RDS pentru clienţi: A dublat traficul de date

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
clienti,
trafic,
dublare
/actualitate/decizia-rcs-rds-pentru-clienti-a-dublat-traficul-de-date-14557385
14557385
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.