Decizia BOMBĂ luată în această dimineaţă de Vodafone. Noua ofertă cu care vrea să CUCEREASCĂ piaţa

Postat la 05 iunie 2018 289 afişări

Vodafone, al doilea jucător de pe piaţa locală de telefonie mobilă, va intra pe piaţa de servicii fixe (internet şi TV) înainte de a primi acordul pentru achiziţia companiei de cablu UPC, prin semnarea unui acord care îi oferă acces la reţeaua de fibră optică a Telekom România, au anunţat cele două companii. ZF a scris despre discuţii în octombrie 2017.

Decizia BOMBĂ luată în această dimineaţă de Vodafone. Noua ofertă cu care vrea să CUCEREASCĂ piaţa

“Vodafone România a încheiat un acord cu Telekom Romania pentru servicii wholesale, pe baza căruia Vodafone va putea lansa servicii de internet fix şi TV, folosind reţeaua de fibră optică a Telekom Romania din zonele urbane. Acordul va permite Telekom să îşi exploateze mai bine infrastructura fixă”, conform anunţului.

 

Vodafone calcă astfel pe urmele Orange, care a semnat anterior un acord similar cu Telekom România.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.