De ce se schimbă din nou bordurile în sectorul 4? Din cauza climei din România, o bordură normală de beton nu ţine nici un an sau doi

Postat la 16 martie 2018 284 afişări

Motivul pentru care se schimbă din nou bordurile pe mai multe bulevarde din sectorul 4 din Capitală este „clima din România“, căreia nicio bordură normală nu poate să-i reziste mai mult de 1-2 ani, a explicat Daniel Băluţă, primarul sectorului 4, în cadrul emisiunii ZF Live.

De ce se schimbă din nou bordurile în sectorul 4? Din cauza climei din România, o bordură normală de beton nu ţine nici un an sau doi

„O bordură normală din beton, la ciclurile normale îngheţ-dezgheţ sau din cauza materialului antiderapant se deteriorează şi nu ţine nici un an sau doi. Trebuie să refacem bordurile, dar de data aceasta să folosim materiale de calitate, ca în Vest, care să ţină în timp“.

Un alt proiect refăcut de primar este cel al spaţiilor verzi din scuarurile de pe bulevarde, deşi au fost amenajate recent de fostele administraţii. Primarul susţine că pomii au fost plantaţi în pământ insuficient, şi ieşeau din spaţiul amenajat, aşa că a trebuit scoşi şi mutaţi în alte locuri.

Citiţi continuarea pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.