De ce refuză fiul Mihaelei Rădulescu să vorbească româneşte

Postat la 17 septembrie 2017 725 afişări

Mihaela Rădulescu a povestit că Ayan, fiul ei, refuză să vorbească româneşte, în ciuda faptului că vedeta i se adresează în limba maternă.

De ce refuză fiul Mihaelei Rădulescu să vorbească româneşte

La cei 12 ani , Ayan, fiul Mihaelei Rădulescu şi Elan Schwartzenberg, este pasionat atât de sport, cât şi de cultură, educaţie ce şi-a dobândit-o în Franţa, acolo unde locuieşte cu mama lui de 8 ani. Dat fiind faptul că a plecat de când avea doar patru ani, Ayan, nu mai vrea să vorbească româneşte, conform unui ziar monden.

„Am această problemă cu el, eu vorbesc româneşte cu el, ca şi toată familia mea, dar pentru că trăieşte de opt ani în altă ţară, unde se vorbeşte franceză şi engleză, omul nu mai vrea să vorbească decât franceză şi engleză”, a spus Mihaela Rădulescu.

Cititi mai multe pe www.one.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.