De ce nu doboară SUA şi Japonia rachetele lansate Coreea de Nord

Autor: Maria Bîrnaure Postat la 20 septembrie 2017 247 afişări

De ce nu doboară SUA şi Japonia rachetele lansate Coreea de Nord

Cel mai recent test balistic al Coreei de Nord a făcut ca sirenele să vuiască în Japonia, autorităţile avertizând oamenii să caute adăpost cât mai rapid. Cu toate acestea, nici cei de la Tokyo, nici cei de la Washington nu au încercat să doboare racheta. Testul i-a urmat unuia efectuat în luna august. Atunci, o rachetă a traversat insula Hokkaido. Şi atunci, capacităţile de interceptare japoneze şi americane au rămas neclintite. 

Mare parte dintre americani se întreabă de ce toate aceste arme sofisticate rămân nefolosite, mai ales că liderul nord-coreean, Kim Jong-Un, avansează pe drumul său către îndeplinirea unui vis: acela de a construi o armă nucleară capabilă să lovească Statele Unite ale Americii. 

Află aici de ce nu doboară SUA şi Japonia rachetele lansate Coreea de Nord

Urmărește Business Magazin

/actualitate/de-ce-nu-doboara-sua-si-japonia-rachetele-lansate-coreea-de-nord-16733683
16733683
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.