Daniel Zamfir: Lupta anticorupţie nu stă într-o persoană

Autor: Andra Stroe Postat la 18 iunie 2018 49 afişări

Daniel Zamfir, proaspăt membru ALDE, după demisia din PNL, a declarat luni, pentru RFI, că lupta anticorupţie nu stă într-o singură persoană, făcând referire la articol din New York Times, potrivit căruia lupta anticorupţie din România este în pericol.

Daniel Zamfir: Lupta anticorupţie nu stă într-o persoană

Daniel Zamfir se întreabă dacă „se discută cumva şi despre ultimele achitări? Ştie New York Times, de exemplu, că vreo 540 de dosare, dacă nu mă înşel, au fost rămase acolo nelucrate? Cred că informaţiile care au ajuns la jurnaliştii de acolo sunt mult prea puţine ca să pot trage o asemenea concluzie”.

El comentează un articol din New York Times, potrivit căruia lupta anticorupţie din România este în pericol, după ordinul de demitere a şefei DNA, Laura Codruţa Kovesi.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.