Dăncilă consideră că este „singurul contracandidat care contează” în lupta pentru Cotroceni: Nu vreau să credeţi că este o aroganţă

Autor: Departament Politic Postat la 23 octombrie 2019 128 afişări

Viorica Dăncilă a declarat, miercuri, în Suceava, că este singurul contracandidat care contează al actualului şef al statului, Klaus Iohannis, la alegerile prezidenţiale, argumentând că toţi ceilalţi candidaţi ”au răspuns ordinului dat de Iohannis pentru dărâmarea guvernului”.

"Sunt convinsă că contracandidatul meu este Klaus Iohannis şi sunt singurul contracandidat care contează în această luptă. Nu vreau să credeţi că acest lucru este o aroganţă, dar uitaţi-vă la toţi ceilalţi că au răspuns ordinului dat de Iohannis pentru demiterea acestui guvern. Deci într-un fel s-au subordonat domnului preşedinte Klaus Iohannis şi atunci de ce să credem că intră într-o luptă cu domnul preşedinte dacă au ascultat de ceea ce le-a ordonat domnul preşedinte legat de demiterea acestui guvern”, a declarat Viorica Dăncilă, candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, în timpul unei conferinţe de presă susţinută la Suceava.

Liderul PSD Viorica Dăncilă a acuzat că formaţiunile care au votat în favoarea moţiunii de cenzură nu au avut alternativă.

"Nu e o problemă că a trecut moţiunea, se întâmplă, au mai fost moţiuni de cenzură care au trecut, dar în momentul în care dărâmi un guvern, toate celelalte partide politice trebuiau să aibă o alternativă, trebuiau ceilalţi să discute, noi vrem alegeri în două tururi sau noi vrem alegeri anticipate. Toate aceste lucruri trebuiau discutate şi vedeau dacă au această alternativă, dacă dădeau dovadă de responsabilitate. Dar vedem acum că nu se înţeleg în niciun fel şi atunci toată lumea se întreabă ce urmează”, a explicat liderul PSD.

Viorica Dăncilă a mai spus că Guvernul interimar pe care îl conduce nu poate adopta proiecte de lege şi sunt multe lucruri pe care nu le poate face deoarece acestea sunt limitele legale.

"Noi avem un guvern interimar. Dar nu putem să adoptăm proiecte de legi, avem anumite lucruri pe care nu putem să le facem, iar oamenii au nevoie în continuare de acte normative, de măsuri luate de guvern, nu doar măsurile care se încadrează în limitele legii. Vine iarna, trebuie să ne ocupăm de deszăpezire, de căldură, de foarte multe lucruri, de alegeri”, a conchis Viorica Dăncilă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
DĂNCILĂ,
ALEGERI,
IOHANNIS

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.