Dan Diaconescu, condamnat la trei ani de închisoare cu executare pentru şantaj

Postat la 18 decembrie 2013 137 afişări

Dan Diaconescu a fost condamnat, miercuri, de Judecătoria Sectorului 1, la trei ani de închisoare cu executare, pentru şantajarea fostului primar al comunei arădene Zărand şi a omului de afaceri Paul Petru Ţârdea.

Dan Diaconescu, condamnat la trei ani de închisoare cu executare pentru şantaj

Instanţa l-a condamnat pe Dan Diaconescu la câte trei ani de închisoare pentru cele două fapte de şantaj. Pedepsele au fost contopite, Dan Diaconescu urmând să execute trei ani de închisoare, dacă sentinţa rămâne definitivă. Din pedeapsa primită de Dan Diaconescu va fi scăzută perioada în care a fost reţinut şi arestat, respectiv din 22 până în 25 iunie 2010.

Totodată, instanţa i-a interzis mai multe drepturi, pe o durată de trei ani după executarea pedepsei principale. Decizia nu este definitivă, putând fi atacată cu recurs.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/dan-diaconescu-condamnat-la-trei-ani-de-inchisoare-cu-executare-pentru-santaj-11790038
11790038
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.