Dâmboviţa: Percheziţii la suspecţi de furturi de combustibil din TIR-urile parcate pe autostradă

Autor: Departamentul Corespondenţi Postat la 11 martie 2015 80 afişări

Poliţiştii dâmboviţeni fac, miercuri, mai multe percheziţii în localităţile Ungureni şi Crovu, la domiciliile unor bărbaţi suspectaţi de furturi de motorină din rezervoarele TIR-urilor parcate pe autostrada Bucureşti - Piteşti, în urma descinderilor anchetatorii găsind peste o tonă de combustibil.

Poliţiştii din Găeşti fac, miercuri dimineaţă, patru percheziţii domiciliare în localităţile Ungureni şi Crovu, într-un dosar în care cercetează 14 infracţiuni de furt calificat şi în care suspecţi sunt patru bărbaţi cu vârste cuprinse între 26 şi 51 de ani.

Conform unui comunicat dat publicităţii de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, cei patru bărbaţi sunt suspectaţi că, în perioada 2014 - 2015, au sustras combustibil din rezervoarele vehiculelor parcate pe autostrada Bucureşti - Piteşti.

De altfel, în cursul nopţii de marţi spre miercuri, poliţiştii i-au surprins în flagrant pe cei patru în timp ce sustrăgeau 240 de litri de motorină din rezervorul unui tir staţionat pe A 1. Pentru a-i prinde şi imobiliza, poliţiştii au folosit armele din dotare, fără însă ca nimeni să fie rănit.

În urma descinderilor, la domiciliile percheziţionate anchetatorii au găsit 1.300 de litri de motorină, despre care se bănuieşte că este provenită din furturi.

Şapte persoane vor fi conduse la sediul Poliţiei Oraşului Găeşti pentru audieri şi luarea măsurilor legale ce se impun în acest dosar.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
DÂMBOVIŢA,
PERCHEZIŢII,
/actualitate/dambovita-perchezitii-la-suspecti-de-furturi-de-combustibil-din-tir-urile-parcate-pe-autostrada-13966117
13966117
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.