Dacian Ciolos a cerut ANPC să facă un control la Ryanair.Vezi care este motivul

Postat la 12 noiembrie 2016 968 afişări

 Dacian Ciolos a cerut ANPC să facă un control la Ryanair.Vezi care este motivul

 Premierul Dacian Ciolos a cerut Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorului (ANPC) sa faca un control la compania aeriana Ryanair, dupa ce, in timpul unei curse aeriene Timisoara - Bucuresti, nu a putut plati in lei produse vandute in avion, el solicitand si ministerelor sa analizeze legislatia pentru a vedea daca operatorul aerian a respectat normele. Compania si-a cerut scuze pentru "inconvenientele cauzate", precizand ca in prezent nu accepta plata in lei pentru produsele achizitionate la bord, scrie hotnews.ro

"Prim-ministrul a solicitat ANPC sa faca un control la compania aeriana dupa ce nu a putut achita in lei produse aflate in vanzare pe o cursa interna. De asemenea, a cerut si ministerelor responsabile sa faca in perioada urmatoare o analiza a legislatiei in vigoare cu scopul de a clarifica daca operatorul aerian a respectat sau nu normele legale", a declarat vineri, pentru News.ro, purtatorul de cuvant al Guvernului, Liviu Iolu.

Tot vineri, reprezentantii companiei Ryanair au transmis un comunicat in care si-au cerut scuze pentru "inconvenientele cauzate", explicand ca, in prezent, nu accepta plati in lei pentru produsele achizitionate la bord.

"Ne cerem scuze pentru incovenientele cauzate, dar, in prezent, nu acceptam plati in moneda nationala Leu (RON) pentru produsele achizitionate la bord. In continuare, urmarim imbunatatirea fiecarui aspect al business-ului nostru pentru o mai buna experienta de zbor a clientilor, parte a programului nostru <<Always Getting Better>>", se arata in comunicatul Ryanair.

Joi, premierul Dacian Ciolos a plecat de la Timisoara spre Bucuresti cu o cursa a companiei Ryanair, iar in timpul zborului a vrut sa isi cumpere produse din avion. Personalul din aeronava a refuzat insa plata, pe motiv ca premierul a oferit lei, iar la bordul avionului se accepta doar euro.

Dacian Ciolos s-a aflat joi la Timisoara, impreuna cu mai multi ministri, unde a avut o intalnire bilaterala cu omologul sau sarb Aleksandar Vucic.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
refuz,
produse,
plati,
avion,
dacian ciolos,
anpc,
controlul,
vanzare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.