CUTREMURUL din Italia: Zi de doliu naţional / Autorităţile nu renunţă la căutarea unor eventuali supravieţuitori. Bilanţul victimelor de origine română: 8 morţi şi 19 oameni dispăruţi

Postat la 27 august 2016 62 afişări

O zi de doliu naţional a început în Italia pentru cei 284 de oameni ce au decedat în urma cutremurelor ce au zguduit centrul ţării, informează BBC.

Prim-ministrul italian Matteo Renzi este aşteptat să participe la funeraliile victimelor din Arquata, unul dintre oraşele care a avut cel mai mult de suferit în urma cutremurelor din Italia. În zonele afectate a fost declarată starea de urgenţă şi 50 milioane euro au fost deja alocate pentru a începe reconstrucţia clădirilor şi a infrastructurii, iar peste 2.000 de oameni locuiesc momentan în corturi amenajate special pentru cei care au rămas fără un acoperiş deasupra capului.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.