Curăţenie de primăvară în PSD. O revenire importantă şi ce spune Marcel Ciolacu despre înscrierea Dianei Şoşoacă în partid

Postat la 09 martie 2021 71 afişări

Curăţenie de primăvară în PSD. O revenire importantă şi ce spune Marcel Ciolacu despre înscrierea Dianei Şoşoacă în partid

Curăţenie de primăvară în PSD. Robert Negoiţă, poate cel mai apreciat primar de sector din Bucureşti, revine în rândurile social-democraţilor. Însă „nucleara” ar fi alta şi are legătură cu înscrierea în partid a Dianei Şoşoacă, îndepărtată de AUR în urmă cu o lună!

Robert Negoiţă este în conflict deschis cu Gabriela Firea, nume cu greutate în PSD şi unul dintre liderii cei mai importanţi ai partidului.

Curăţenie de primăvară în PSD. Ciolacu: „Negoiţă doreşte să revină”

De aceea nici măcar preşedintele Marcel Ciolacu nu s-a grăbit să anunţe revenirea lui Robert Negoiţă. El a spus că doar conducerea partidului poate aproba asta, o decizie în acest sens urmând a fi luată în interiorul formaţiunii.

„Am avut discuţii cu domnul primar Robert Negoiţă. Doreşte să revină în PSD. E o decizie pe care o să o iau cu toţi colegii. Personal, mi-aş dori să revină. Noi am avut o discuţie la Comitetul Regiunilor şi am dat o scrisoare către domnul Negoiţă să reintre din partea socialiştilor în Comitetul Regiunilor şi a fost acceptat acest lucru. Între oameni politici există şi anumite derapaje şi supărări, dar cred că interesul PSD va depăşi aceste mici neînţelegeri”, a spus Ciolacu.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
psd,
revenire,
partid

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.