Cum să navighezi în Jacuzzi – GALERIE FOTO

Autor: Ioana Matei Postat la 04 octombrie 2012 58 afişări

Botezată “HotTug” - un joc de cuvinte care provine de la “HotTub” – corespondentul în engleză pentru jacuzzi ), invenţia care te ajută sa te relaxezi şi să navighezi în acelaşi timp, este o combinaţie inedită dintre o barcă motorizată, un jacuzzi şi un cuptor care încălzeşte apa. Şapte persoane se pot bucura în acelaşi timp de navigare şi relaxare în ciudata ambarcaţiune.

Barca este construită din lemn şi căptuşită cu fibră de sticlă şi poliester, iar sursa de căldură este un cuptor din oţel inoxidabil.

Rata de umplere depinde de grosimea furtunului şi al presiunii, iar capacitatea HotTugului este de 2000 de litri. Încălzitorul are un ritm de încălzire al apei de 8 grade pe oră astfel, durează aproximativ trei ore ca apa să ajungă la 38 de grade Celsius.

Cea mai uşoară modalitate de golire este prin intermediul unei pompe submersive, durata neceseară fiind de aproximativ 20 de minute.

HotTug-ul este diponibil în două variante:

1. Cu un motor electric integrat de 2.4KW

2. Cu un motor extern electric sau pe bază de petrol

În ceea ce priveşte întreţinerea ambarcaţiunii, aceasta nu este foarte greu de realizat: bateriile pot fi înlocuite o dată la şapte ani, încălzitorul trebuie golit în fiecare sezon şi, depinzând de apa în care este folosită(sărată, dulce sau salmastră) - trebuie aplicat un strat protector anti-vegetativ anual sau o dată la doi ani.

Preţul pentru jacuzziul plutitor este situat între 8.950 şi 16.450 euro şi variază în funcţie dotări.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Jacuzzi,
cada,
barca
/actualitate/cum-sa-navighezi-in-jacuzzi-galerie-foto-10158898
10158898
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.