Cum poţi ajunge pilot Wizz Air

Autor: Ioana Matei Postat la 15 martie 2018 515 afişări

Operatorul aerian low-cost Wizz Air a anunţat lansarea în România a programului companiei “Pilot Academy”. Acest program oferă tinerilor adulţi cu puţină sau fără experienţă de zbor, posibilitatea de a obţine licenţă de pilot comercial şi perspectiva de a lucra ca pilot la Wizz Air.

Cum poţi ajunge pilot Wizz Air

Dacă candidaţii dovedesc că îndeplinesc anumiţi termeni şi condiţii, Wizz Air îşi asumă  prefinanţarea unei părţi a taxelor de şcolarizare, potrivit comunicatului de presă trimis de reprezentanţii companiei. Actualul program colaborează cu două şcoli Tréner Kft în Nyiregyháza şi Egnatia Aviation în Kavala, Grecia. Cursurile urmează să înceapă în lunile iulie şi septembrie cu Egnatia şi în noiembrie cu Tréner Kft.

Programul integrat constă în 750 de ore la sol, 60 de ore în simulator şi 145 de ore de antrenament de zbor pe parcursul a 16 sau 21 de luni la una dintre cele mai experimentate şcoli de zbor partenere Wizz Air. Pe parcursul acestor luni de training-uri introductive, cadeţii încep să dobândească cunoştinţele necesare şi să-şi dezvolte abilităţile pentru a-şi lansa cariera de piloţi la Wizz Air şi pentru a sprijini extinderea semnificativă a companiei.

Cadeţii care absolvă cu succes programul “Pilot Academy” pot să-şi înceapă activitatea la Wizz Air în calitate de Pilot Trainees (pilot în pregătire). După terminarea următoarelor programe Airline Transition Program, Type Rating Course, Line Training, precum şi a altor training-uri interne în cadrul WIZZ, ei pot începe să zboare ca şi copiloţi reţeaua Wizz Air.

        

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.