Cum arată şi cât costă casa lui Dragoş Bucur şi Dana Nălbaru - FOTO

Postat la 13 noiembrie 2016 8225 afişări

Cum arată şi cât costă casa lui Dragoş Bucur şi Dana Nălbaru - FOTO

Estimată la 300.000 de euro, casa soţilor Bucur este amplasată pe un teren de 1000 de mp, într-o comună din afara Bucureştiului, lângă pădure.

Constructia in sine este impozanta si pare foarte solida, Bucur dezvaluind ca a folosit la ridicarea sa panouri umplute cu spuma poliuretanica sub presiune, un material dens care termoizoleaza foarte bine. Casa are un etaj, este mai mult lata decat inalta, iar la nivelul superior se afla dormitoarele prevazute cu un perete din sticla. La parter se afla livingul si bucataria, iar la etaj, intr-una dintre camere, sotii Bucur au amenajat si o mica sala de sport, potrivit wowbiz.ro.

In ultimii ani, zona a cunoscut o crestere uluitoare. Aici, casele par sa fie construite dupa tiparul celor din revista, bucurestenii renuntand la oras pentru tihna si linistea, aerul curat si viata traita in mijlocul naturii. Un stil de viata agreat de Dana Nalbaru si Dragos Bucur pentru ei si cei doi copii ai lor, Sofia, 9 ani si Kadri, de 1 an si 4 luni.

GALERIE FOTO

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bucurie,
casa,
dragos bucur,
costuri,
soti,
comuna,
estimare,
padure

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.