Venus, cel mai mare diamant din lume în formă de inimă

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 12 noiembrie 2016 315 afişări

Venus, cel mai mare diamant din lume în formă de inimă

Pietrele preţioase spectaculoase atrag preţuri pe măsură, iar casele producătoare de bijuterii se laudă din când în când cu nestematele care au ajuns în posesia lor, în aşteptarea unui client pentru ele. Asemenea pietre preţioase ajung să fie cunoscute chiar după propriul lor nume, aşa cum este Venus, cel mai mare diamant din lume în formă de inimă, prezentat de casa londoneză Graff, scrie The Telegraph.

Venus are 118,78 carate şi a fost şlefuit dintr-un diamant brut mai mare descoperit într-o mină din Lesotho în 2015, fiind un diamant complet incolor – de unde valoarea sa - şi fără imperfecţiuni. Casa Graff nu a hotărât încă la ce bijuterie să-l folosească, Venus urmând a fi întâi expus prin diverse părţi ale lumii, dar proprietarii săi se aşteaptă ca la momentul vânzării să obţină un preţ record. 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
diamant,
venus,
crestere,
inima,
asteptare,
pietre

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.