Cum arată Luke Skywalker în noul film "Star Wars: The Force Awakens"

Postat la 14 august 2015 933 afişări

Cum arată Luke Skywalker în noul film "Star Wars: The Force Awakens"

O imagine cu Mark Hamil, actorul care interpretează rolul lui Luke Skywalker, de pe platoul de filmare a fost scăpată pe internet.

Actorul, ce aduce puţin cu Obi Wan Kenobi din trilogia originală Star Wars, a fost surprins într-o fotografie făcută pe platoul de filmare. El este îmbrăcat în robele tradiţionale ale luptătorilor Jedi. Iar culoarea deschisă a îmbrăcămintei ne duce cu cândul că Luke Skywalker este de partea binelui şi nu a trecut la forţa întunecată, asemănător tatălui său.

Cel mai nou film din seria "Războiul Stelelor", "Star Wars: The Force Awakens", este regizat de J.J. Abrams şi are premiera prevăzută pentru 18 decembrie 2015.

Franciza "Star Wars", creată de George Lucas, a generat încasări de peste 4,4 miliarde de dolari în box office-ul mondial, după lansarea pe marile ecrane a primului film din serie, în anul 1977.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
star,
star wars,
film,
actor,
imagine,
internet,
rol
/actualitate/cum-arata-luke-skywalker-in-noul-film-star-wars-the-force-awakens-14675359
14675359
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.