Cum arată economia judeţului Timiş, al doilea cel mai puternic pol de business din ţară

Postat la 09 octombrie 2018 193 afişări

Cu o cifră de afaceri a companiilor de 62 miliarde de lei, Timişul se află pe locul doi după polul de business Bucureşti-Ilfov, care reprezintă peste 43% din cifra de afaceri de 1.400 mld. lei (304 mld. euro) a tuturor companiilor din România.

Cum arată economia judeţului Timiş, al doilea cel mai puternic pol de business din ţară

Ziarul Financiar a început o serie de articole despre businessurile din cele mai importante judeţe, businessuri pe care le va analiza şi în cadrul seriei de conferinţe „România 100 de ani de business“.

Pe 11 octombrie, la Timişoara, ZF va organiza a patra conferinţă din şirul de evenimente organizate cu spri­jinul Băncii Transilvania şi al companiei de consultanţă EY România.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.