Cum arată casa plină de camere secrete a lui Jackie Chan. "De afară nimeni nu realizeză că aici trăieşte cineva"- VIDEO

Postat la 06 august 2015 6862 afişări

"Este locul meu secret. De afară nimeni nu realizeză că aici trăieşte cineva" a spus Jackie Chan.

El şi-a făcut o casa în Hong Kong, într-o zonă mai puţin circulată, ferită de ochii presei şi a turiştilor, într-o fostă fabrică.

La parterul cladirei se află zona de stat, de joc (play area). La următorul etaj este biroul şi sala de sport a actorului. Biroul duce către apartamentul lui privat, acesat, ca în filme, printr-o uşă secretă. Oglinda din baie ce poate fi împinsă duce către garderoba lui Chan. Dar asta nu este singura uşă secretă. O alta  deschide dormitorul actorului, iar de acolo, la apăsarea unui buton, ajunge înapoi în birou.

"De când eram mic mi-au plăcut locuinţele cu camere secrete, precum avea Batman, Superman", mărturiseşte Jackie Chan.

Actorul este un colecţionar dedicat, iar casa lui este plină de tot felul de lucruri pe care le-a strâns de-a lungul timpului.  Îi place să colecţioneze ceşti de ceai şi sticle de vin. Chiar şi-a construit o mică cramă, în casă, pentru depozitarea sticlelor. 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
casa,
actor,
birou,
hong kong,
secret,
apartament
/actualitate/cum-arata-casa-plina-de-camere-secrete-a-lui-jackie-chan-de-afara-nimeni-nu-realizeza-ca-aici-traieste-cineva-video-14665184
14665184
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.