LIVE: ZF REAL ESTATE by Storia.ro - Paradoxul pieţei de birouri

Cum arată casă Nadiei Comăneci din SUA - GALERIE FOTO

Postat la 29 iunie 2017 19209 afişări

Nadia Comăneci stă în Statele Unite într-o vilă elegantă, care valorează 400.000 de dolari.

Cum arată casă Nadiei Comăneci din SUA - GALERIE FOTO

Vila fostei mari campioane se află într-un cartier select al unui orăşel de lângă Cleveland, consemnează un ziar monden.

Nadia Comâneci şi-a întemeiat o familie in America, alături de fostul gimnast Bart Conner, căruia i-a daruit un fiu, Dylan. Familia Nadiei locuieşte în oraselul Norman, nu departe de Cleveland, capitala statului Ohio, într-o vilă cu o faţadă elegantă, de cărămidă, a cărei valoare pe site-urile de imobiliare este evaluată la aproximativ 400.000 de dolari. Casa, care se află într-un cartier select, a fost construită în 1992, are o suprafaţă totala de 310 metri pătraţi, 4 dormitoare, 4 băi, iar in curtea din spatele casei 

VEZI AICI GALERIA FOTO

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.