Cum a reuşit un fost poliţist arădean să facă 26,8 mil euro cu afacerea sa

Postat la 19 mai 2017 463 afişări

Traderul Transylvania Invest din ju­deţul Arad, o companie deţinută de antre­prenorul Sergiu Gorban, a vândut anul trecut cereale şi oleaginoase de 26,8 mil euro, cu aproape 10 mil. euro mai mult faţă de anul precedent, po­tri­vit datelor publicate pe mfinanţe.ro. Compania are 12 salariaţi şi a avut în 2016 un profit de 500.000 de euro.

Cum a reuşit un fost poliţist arădean să facă 26,8 mil euro cu afacerea sa

„Am intrat în business fără să am niciun fel de experienţă în domeniu. Am văzut o oportunitate în comerţul cu cereale. Înainte de asta am fost poli­ţist. Nici măcar nu am avut de-a face cu me­diul privat“, a declarat pentru ZF Sergiu Gorban, unicul asociat al companiei.

Anul trecut traderul arădean a tranzacţionat peste 170.000 tone de cereale şi oleaginoase, din care mai bine de jumătate au mers la export. „Pe piaţa românească mergem spre cei mai mari procesatori cum ar fi Boromir, Trans­avia, Sammills sau Smith­field. (…). La export livrăm în Europa, în ţări ca Italia, Cehia, Slovacia sau Aus­tria. O mare parte din cantitate am livrat-o şi către marii tra­derii din Portul Constanţa“.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.