Cu cât timp înainte trebuie cumpărat biletul de avion pentru a obţine un PREŢ bun

Postat la 28 februarie 2017 2377 afişări

Cei care doresc să viziteze un oraş european la sfârşit de săptămână este bine să îşi planifice din timp minivacanţa pentru a beneficia de reduceri la biletele de avion. Alese din timp, biletele de avion pot fi mai ieftine cu peste 40%.

Cu cât timp înainte trebuie cumpărat biletul de avion pentru a obţine un PREŢ bun

Românii pot face economii în medie de 42% dacă rezervă acum un city break în Europa, susţin cei de la Momondo România. Astfel, motorul de căutare a ofertelor de călătorie momondo.ro a analizat peste 779 milioane de preţuri pentru zboruri din 100 cele mai populare rute şi arată care este cel mai bun moment pentru a rezerva următorul city break.

Astfel, pentru cei care doresc să călătorească la Barcelona, Londra, Amsterdam, Lisabona, Milano sau Berlin este bine să-şi rezerve un loc în avion cu 60 de zile înainte de plecare.

Cei care intenţionează să zboare către Praga au nevoie de 58 de zile, pentru Roma sunt suficiente 57 de zile, iar pentru Paris 56 de zile.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
avion,
timp,
bilet,
cumparare,
obtinere,
pret,
bilete,
ieftin,
planificare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.