Cu 23.000 de bilete vândute într-o singură zi, violonistul André Rieu bate record după record

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 11 decembrie 2014 91 afişări

Biletele pentru primul concert al violonistului s-au epuizat ieri în 3 ore de la momentul în care au fost scoase la vânzare. Ca urmare, au fost scoase la vânzare bilete pentru al doilea concert, care au fost cumpărate în câteva ore. Aşa că organizatorii au decis să organizeze al treilea concert. În total, ieri au fost vândute 23.000 de bilete.

Cu 23.000 de bilete vândute într-o singură zi, violonistul André Rieu bate record după record

Este cea mai rapidă vânzare a unui eveniment André Rieu înregistrată vreodată. Biletele pentru cel de-al doilea concert al celebrului violonist André Rieu în România (vineri, 12 iunie 2015, Piaţa Constituţiei, Bucureşti), puse în vânzare ieri, 10 decembrie, la ora 13.00, s-au vândut în timp record, după-amiază. André Rieu anunţă un al treilea concert, duminică, 14 iunie 2015. Biletele sunt disponibile în reţeaua Eventim.

Faimosul violonist André Rieu a înregistrat ieri un nou record absolut de vânzare a biletelor în România, unde va concerta în premieră în iunie 2015, în Piaţa Constituţiei: în numai câteva ore de la punerea în vânzare, au fost epuizate şi toate cele 12.500 de bilete pentru cel de-al doilea concert anunţat în cursul zilei de astăzi. Biletele pentru primul concert anunţat s-au epuizat in trei ore.

Al treilea concert André Rieu va avea loc duminică, 14 iunie 2015, în Piaţa Constituţiei, iar biletele sunt disponibile prin Eventim şi partenerii autorizaţi.

“Sunt copleşit de primirea calduroasă pe care mi-aţi făcut-o la sosirea mea la Bucureşti pentru a anunţa primul nostru concert în România. Aştept cu nerăbdare să ne revedem cu toţii în iunie, în Piaţa Constituţiei, pentru câteva seri magice, pline de muzică, dans şi romantism la lumina stelelor!”, le-a transmis André Rieu fanilor săi români.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
record,
bilete,
violonist,
concert,
André Rieu
/actualitate/cu-23-000-de-bilete-vandute-intr-o-singura-zi-violonistul-andr-rieu-bate-record-dupa-record-13714936
13714936
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.