Criteriile pentru actualizarea listei de medicamente compensate şi gratuite, aprobate de Ministerul Sănătăţii

Postat la 23 iulie 2014 35 afişări

Ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, a aprobat miercuri ordinul privind criteriile în baza cărora va putea fi actualizată lista de medicamente compensate şi gratuite, respectiv includerea, extinderea indicaţiilor sau excluderea unor tratamente.

Criteriile pentru actualizarea listei de medicamente compensate şi gratuite, aprobate de Ministerul Sănătăţii

Ordinul pentru aprobarea Criteriilor şi metodologiei de evaluare a tehnologiilor medicale, a documentaţiei care trebuie depusă de solicitanţi, a instrumentelor metodologice utilizate în procesul de evaluare privind includerea, extinderea indicaţiilor, neincluderea sau excluderea medicamentelor în/din Lista cuprinzând denumirile comune internaţionale corespunzătoare medicamentelor de care beneficiază asiguraţii, cu sau fără contribuţie personală, pe bază de prescripţie medicală, în sistemul de asigurări sociale de sănătate, precum şi denumirile comune internaţionale corespunzătoare medicamentelor care se acordă în cadrul programelor naţionale de sănătate, precum şi a căilor de atac va fi trimis miercuri la Monitorul Oficial, pentru a fi publicat, se arată într-un comunicat de presă al Ministerului Sănătăţii (MS).

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/criteriile-pentru-actualizarea-listei-de-medicamente-compensate-si-gratuite-aprobate-de-ministerul-sanatatii-12961262
12961262
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.