Cristian Crăiniceanu a a fost numit de director al Policolor Automotive

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 05 februarie 2015 267 afişări

Cristian Crăiniceanu a preluat, din ianuarie, funcţia de director al diviziei Policolor Automotive, poziţie din care gestionează strategia de dezvoltare a diviziei de vopseluri auto a grupului Policolor-Orgachim.

Cristian Crăiniceanu a a fost numit de director al Policolor Automotive

Acesta îl inlocuieşte în funcţie pe Bogdan Jambori, care a devenit director de dezvoltare produs al Policolor Automotive.

Cristian Crăiniceanu va implementa politicile comerciale ale grupului la nivelul diviziei şi va coordona operaţiunile şi activităţile de vânzări ale singurului producător local de lacuri şi vopsele autorefinish.

”În domeniul auto trebuie să ieşi constant din zona de confort şi să inovezi”, a declarat Cristian Crăiniceanu. Policolor Automotive, cu o cotă de 38% din volumul pieţei de lacuri şi vopsele pentru autorefinish din România, are în derulare un proiect de investiţii în valoare de circa 6 milioane de euro pentru construcţia unei noi fabrici. Proiectul va fi implementat în urmatorii doi ani, odată cu relocarea activităţilor din Bd. Theodor Pallady.

Absolvent al Facultăţii de Mecanică Fină din cadrul Universităţii Politehnica Bucureşti şi al programului Executive MBA al Kennesaw State University, Cristian Crăiniceanu are o experienţă profesională de peste 17 ani în marketing şi managementul vânzărilor în industria bunurilor de consum.

Noul director al Policolor Automotive a implementat strategii de vânzări şi marketing la nivel naţional sau la nivel de grup pentru multinaţionale precum Quadrant Amroq Beverages, Interbrew (ulterior Inbev) sau Kotanyi România. A făcut parte din grupul de lucru care a realizat prima standardizare a politicilor comerciale în Europa Centrală şi de Est ale Interbrew şi a participat la negocierile la nivel mondial ale grupului cu marile lanţuri de retail, precum Metro, Carrefour sau Rewe. Din poziţia de country manager al Kotanyi România a construit şi consolidat strategia de dezvoltare a companiei în piaţa locală.

Policolor Automotive este divizia specializată în vopsele auto a Policolor, care are o istorie de 50 de ani în industria vopselelor auto OEM, aftermarket şi de sisteme complete pentru refinisarea autovehiculelor. Grupul Policolor – Orgachim operează două unităţi de producţie: Policolor România şi Orgachim Bulgaria.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cristian-crainiceanu-a-a-fost-numit-de-director-al-policolor-automotive-13805527
13805527
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.