Creatoarea de modă Zina Dumitrescu este în stop cardiorespirator. Se fac manevre de resuscitare

Postat la 28 martie 2019 380 afişări

Creatoarea de modă Zina Dumitrescu a murit după ce a intrat în stop cardiorespirator şi i s-au făcut manevre de resuscitare. Informaţia a fost confirmată pentru MEDIAFAX de Bogdan Opriţa, coordonator SMURD Bucureşti.

Creatoarea de modă Zina Dumitrescu este în stop cardiorespirator. Se fac manevre de resuscitare

Creatoarea de modă Zina Dumitrescu, în vârstă de 82 de ani, a fost internată într-un azil de lux pentru bătrâni situat lângă Bucureşti.

 

În urmă cu mai mulţi ani, Zina Dumitrescu a fost diagnosticată cu maladia Alzheimer.

 

Pe numele real Zenobia Bogoş, Zina Dumitrescu s-a născut pe 16 iunie 1936, în Ismail, pe atunci Regatul României, în prezent Republica Moldova.

 

După cel de-Al Doilea Război Mondial, familia celei care era supranumită de manechine şi colegii de showbiz "mama modei din România", s-a mutat la Piteşti.

 

A absolvit cursurile Facultăţii de Drept a Universităţii din Bucureşti.

 

Încă din primul an de facultate a început să lucreze ca manechin, iar, la vârsta de 30 de ani, a devenit directorul executiv al Casei de Modă Venus din Bucureşti.

 

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
moda,
bucuresti,
coordonator

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.