Costă 2.000 de dolari şi e fragil. Chiar şi aşa, smartphone-ul pliabil Samsung Galaxy Fold este un mare succes

Autor: Adrian Popa Postat la 13 decembrie 2019 119 afişări

Samsung, cel mai mare producător de telefoane inteligente din lume, a vândut un milion de smartphone-uri pliabile Galaxy Fold, potrivit preşedintelui companiei, Young Sohn.

Telefonul s-a dovedit a fi un succes în ciuda problemelor pe care le-a avut înainte de debutul oficial pe piaţă şi a preţului mare, de 2.000 de dolari. „Sunt un milion de oameni care doresc să folosească acest produs la preţul de 2.000 de dolari”, a declarat Sohn la evenimentul TechCrunch Disrupt, organizat la Berlin.

Preşedintele Samsung Electronics a explicat şi de ce compania a decis să dea smartphone-ul reprezentanţilor mass-media pentru a-l testa înainte ca acesta să ajungă la forma finală. Potrivit lui, dacă dispozitivele precum Fold sunt ţinute în laborator, producătorul nu poate primi feedback-ul de care are nevoie.

Galaxy Fold a fost prezentat la evenimentul Mobile World Congress 2019. Peste câteva luni, cei care au testat primele unităţi au descoperit că acestea erau fragile, iar display-urile puteau fi stricate uşor. Samsung a rafinat produsul şi l-a lansat din nou în septembrie 2019. Recent, compania l-a prezentat oficial şi în România.

Samsung şi-a propus să vândă şase milioane de smartphone-uri pliabile în 2020.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
samsung,
fold,
smartphone

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.