Cost neverosimil pentru o bere la Cupa Mondială. Cât vor plăti suporterii

Autor: Rafael Hekman Postat la 16 noiembrie 2022 34 afişări

Citând o sursă implicată în vânzările de alcool din Qatar, Reuters susţine că un pahar de bere de 500 ml va costa 50 de riyali qatarezi în interiorul zonei principale FIFA la Cupa Mondială din Qatar.

Cost neverosimil pentru o bere  la Cupa Mondială. Cât vor plăti suporterii

Berea va costa 50 riyali qatarezi, echivalentul sumei de 13,73 dolari (aproximativ 65 de lei), preţul vehiculat fiind pentru un pahar de 500 ml, valabil în interiorul zonei principale a FIFA la Cupa Mondială din Qatar, a declarat marţi pentru Reuters o sursă care cunoaşte vânzările de alcool la Cupa Mondială din Qatar.

Sponsorul FIFA producător de bere este singurul al cărui produse pot fi vândute în locaţiile oficiale ale Cupei Mondiale din Qatar.

Statul din Orientul Mijlociu este cunoscut pentru legislaţia sa restrictivă în ceea ce priveşte consumul de alcool, subiectul fiind temă de discuţii aprinse deja cu multe luni înainte de startul competiţiei, ce se desfăşoară între 20 noiembrie şi 18 decembrie.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cupa mondială,
bere,
qatar

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.