Corina Creţu: Cea mai TENSIONATĂ relaţie pe care o am acum este cu propriul GUVERN. Vreau discuţii cu CIFRELE pe masă

Postat la 15 noiembrie 2018 78 afişări

Corina Creţu a declarat, într-un interviu pentru România Tv că nu se gândeşte la o demisie din PSD, deşi cea mai tensionată relaţie pe care o are în prezent este cu propriul Guvern.

Corina Creţu: Cea mai TENSIONATĂ relaţie pe care o am acum este cu propriul GUVERN. Vreau discuţii cu CIFRELE pe masă

De asemnea, Corina Creţu susţine că nu i s-a propus să fie premier, aceasta dorindu-şi să continue să fie comisar european.

 

"Am crescut în PSD. 30 de ani din viaţa mea am muncit cu mii de colegi şi colege pentru câştigarea alegerilor din '90 încoace şi acestor colegi şi colege vreau să le spun foarte clar că eu sunt un om de stânga, ataşat valorilor sociale. Mi se pare trist faptul că nu există argumente prin care să fiu atacată", a afirmat Corina Creţu, într-un interviu acordat România Tv.

 

Întrebată despre o eventuală demisie din PSD, comisarul european pentru politică regională a răspuns: "Nu, nu mă gândesc la ora actuală decât la a-mi îndeplini mandatul".

 

Aceasta a adăugat că cea mai tensionată relaţie pe care o are în prezent este cu Guvernul, precizând că este un lucru trist, însă nu are ce să îşi reproşeze în acest sens.

 

Cititi mai multe pe www.medaifax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
corina cretu,
guvern,
relatie,
cifre,
refuz

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.