Coreea de Nord AMENINŢĂ Casa Albă şi Pentagonul cu un atac nuclear

Postat la 28 iulie 2014 63 afişări

Un oficial militar nord-coreean a ameninţat cu un atac nuclear asupra Casei Albe şi Pentagonului şi a acuzat Washingtonul că exacerbează tensiunile din peninsulă, efectuând manevre comune cu Seulul.

Coreea de Nord AMENINŢĂ Casa Albă şi Pentagonul cu un atac nuclear

 "Dacă imperialiştii americani ne ameninţă suveranitatea şi supravieţuirea (...), trupele noastre vor lansa rachete nucleare asupra Casei Albe şi Pentagonului, care sunt sursa tuturor relelor", a declarat Hwang Pyong-So, directorul Biroului politic general, care face parte din armată, într-un discurs susţinut duminică şi difuzat luni de televiziune.

Aceasta nu este prima dată când Phenianul ameninţă cu un atac nuclear Statele Unite sau baze militare americane din Pacific.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/coreea-de-nord-ameninta-casa-alba-si-pentagonul-cu-un-atac-nuclear-12991355
12991355
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.