Constantin Trăistaru, numit din nou la şefia Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti

Autor: Elvira Gheorghita Postat la 23 februarie 2015 78 afişări

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, l-a numit inspector general şcolar al Capitalei pe Constantin Trăistaru, care a mai deţinut această funcţie în perioada iulie 2012 - decembrie 2014.

"Săptămâna trecută am semnat ordinul de numire a domnului Constantin Trăistaru în funcţia de inspector general şcolar al municipiului Bucureşti. Este un profesionist", a declarat, pentru MEDIAFAX, ministrul Educaţiei Sorin Cîmpeanu.

Ordinul ministrului privind revenirea la conducerea Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti (ISMB) a lui Constantin Trăistaru a fost semnat în 18 februarie.

Trăistaru a demisionat din această funcţie în 15 decembrie, din motive personale, interimatul la conducerea ISMB fiind asigurat între timp de adjunctul Florian Lixandru.

"Menţionăm că domnul Constantin Trăistaru este cel care a solicitat ministrului Remus Pricopie, în mod expres, eliberarea din funcţie din motive personale", se preciza într-un comunicat al Ministerului Educaţiei.

Constantin Trăistaru a fost numit la conducerea ISMB în iulie 2012.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ISMB,
TRAISTARU,
/actualitate/constantin-traistaru-numit-din-nou-la-sefia-inspectoratului-scolar-al-municipiului-bucuresti-13878620
13878620
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.