Conducerea SOCAR se întâlneşte cu Ponta ca să discute despre AGRI

Postat la 14 aprilie 2014 50 afişări

Conducerea companiei petroliere SOCAR din Azerbaijan şi ministrul azer al Energiei, Natiq Aliyev, se întâlnesc luni cu mai mulţi oficiali români, printre care şi premierul Victor Ponta, pentru a discuta despre proiectul AGRI.

Conducerea SOCAR se întâlneşte cu Ponta ca să discute despre AGRI

 Vizita delegaţiei azere a fost făcută la invitaţia premierului Ponta, potrivit unui comunicat al SOCAR.

"Cele mai importante subiecte sunt legate de perspectivele proiectului AGRI, oportunităţile de investiţii pe piaţa din România şi dezvoltarea proiectelor azero-române în domeniul economic", se precizează într-un comunicat transmis de SOCAR agenţiei MEDIAFAX.

Ministrul Economiei, Constantin Niţă, spunea în ianuarie că acţionarii AGRI vor decide în acest an dacă vor continua sau nu investiţia în proiect.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/conducerea-socar-se-intalneste-cu-ponta-ca-sa-discute-despre-agri-12461686
12461686
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.