Concurenţa analizează preluarea E.ON Instalaţii Interioare de către E.ON şi Adrem

Postat la 29 aprilie 2014 43 afişări

Consiliul Concurenţei analizează operaţiunea de concentrare economică prin dobândirea controlului în comun de către E.ON România şi Adrem Invest asupra E.ON Instalaţii Interioare, deţinută de grupul german E.ON.

Concurenţa analizează preluarea E.ON Instalaţii Interioare de către E.ON şi Adrem

 E.ON Instalaţii Interioare va avea ca obiect principal de activitate efectuarea reviziilor şi verificărilor tehnice periodice a instalaţiilor de gaze naturale, potrivit unui comunicat al Consiliului Concurenţei.

E.ON România a anunţat în 8 aprilie că a semnat în luna martie un parteneriat cu Adrem Invest pentru crearea unui joint-venture în sectorul reviziilor, verificărilor instalaţiilor de gaze naturale şi citirii contoarelor de gaze.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/concurenta-analizeaza-preluarea-e-on-instalatii-interioare-de-catre-e-on-si-adrem-12549442
12549442
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.