Concedierile colective în TVR încep în 20 noiembrie şi vizează 962 de locuri de muncă

Postat la 12 septembrie 2012 10 afişări

Concedierile colective în TVR vor începe în 20 noiembrie şi vizează 962 locuri de muncă, în urma procesului de restructurare de personal televiziunea urmând să rămână cu 2.340 de angajaţi, potrivit unui notificări transmise de Claudiu Săftoiu, PDG al SRTv, sindicatul reprezentativ din instituţie.

Claudiu Săftoiu, preşedintele-director general (PDG) al Societăţii Române de Televiziune (SRTv), a transmis marţi Sindicatului pentru Unitatea Salariaţilor din TVR (SPUSTV), notificarea privind intenţia SRTv de concediere colectivă, precum şi Proiectul planului de reorganizare şi restructurare de personal în cadrul TVR, parte a implementării Programului de redresare economică a televiziunii publice. Proiectul, precum şi conţinutul notificării au fost aprobate prin Ordinul lui Claudiu Săftoiu, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX de reprezentanţii TVR.

Proiectul planului de reorganizare şi restructurare de personal în cadrul SRTv a fost întocmit de Comisia constituită prin Ordin al PDG, formată din Cristian Zgabercea şi Liviu Nicolescu - consilieri PDG, Cătălin Niţă - avocat, specialist în dreptul muncii, şi Mihai Enea - director Resurse Umane în TVR.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Concedieri,
TVR,
locuri de muncă
/actualitate/concedierile-colective-in-tvr-incep-in-20-noiembrie-si-vizeaza-962-de-locuri-de-munca-10059143
10059143
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.