Comuniştii din Republica Moldova protestează în faţa delegaţiei Uniunii Europene de la Chişinău

Postat la 29 noiembrie 2013 34 afişări

Comuniştii din Republica Moldova şi-au instalat două corturi, joi, în faţa delegaţiei Uniunii Europene (UE) de la Chişinău, unde intenţionează să protesteze până sâmbătă faţă de parafarea acordurilor cu Uniunea Europeană, la Vilnius.

Comuniştii din Republica Moldova protestează în faţa delegaţiei Uniunii Europene de la Chişinău

 Manifestaţia PCRM (Partidul Comuniştilor din Republica Moldova) a început joi la prânz şi va continua până sâmbătă în faţa delegaţiei UE de la Chişinău, unde comuniştii moldoveni scandează sloganuri împotriva actualei guvernări a R.Moldova şi îşi exprimă dezacordul faţă de faptul că proiectul Acordului de Asociere, care va fi parafat astăzi la Vilnius, în Lituania, nu a fost făcut public, relatează PRO TV Chişinău.

Unul dintre manifestanţi a venit într-o ţinută care, potrivit lui, semnifică moartea. Purtând steagul UE, el a vrut să compare, astfel, răul pe care l-ar aduce această entitate Republicii Moldova.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/comunistii-din-republica-moldova-protesteaza-in-fata-delegatiei-uniunii-europene-de-la-chisinau-11729983
11729983
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.