Complexul de wellness Therme a deschis un nou restaurant în urma unei investiţii de 3,5 mil. euro

Postat la 22 ianuarie 2019 445 afişări

Complexul de wellness şi relaxare Therme de lângă Bucureşti a inaugurat un restaurant de tip fusion în urma unei investiţii de 3,5 milioane de euro. Restaurantul Humboldt are 190 de locuri pe o suprafaţă de 1.100 mp la interior şi o terasă de peste 900 mp.

Complexul de wellness Therme a deschis un nou restaurant în urma unei investiţii de 3,5 mil. euro

În restaurant există cinci spaţii de dining unice: Sushi bar, Asian Corner, Mediteranean & Pasta Corner, Fish & Seafood şi American Steak, Burgers & more.

 

Lansat în anul 2016, Therme Bucureşti este cel mai mare Therme din Europa, construit greenfield, pe un areal de 250.000 mp, cu o suprafaţă indoor de 35.000 mp, găzduind cea mai mare grădină botanică din România, cu peste 800.000 de plante, dintre care peste 1.500 de palmieri.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
restaurant,
complex,
investitii,
deschidere,
bucuresti

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.