Compania care oferă angajaţilor trei zile libere pe săptămână

Postat la 21 aprilie 2014 206 afişări

Treehouse, o platformă online specializată în cursuri de web design, acordă angajaţilor trei zile libere pe săptămână, de vineri până duminică, programul de lucru fiind de 8 ore pe zi, de luni până joi, scrie publicaţia Inc.

Compania care oferă angajaţilor trei zile libere pe săptămână

Potrivit CEO-ului şi co-fondatorului, Ryan Carson, încă din 2010 când a fost înfiinţată afacerea, poliţa companiei a fost ca angajaţii să aibă ziua de vineri liberă. Acest sistem prezintă mai multe beneficii. În primul rând oferă un avantaj în momentul recrutării. Carson a declarat că un număr mare de candidaţi preferă Treehouse în locul unor companii de top, precum Facebook sau Twitter, chiar dacă unii dintre ei nu sunt foarte convinşi că după angajare vor beneficia într-adevăr de această zi liberă. Carson a mai spus că suspiciunile dispar după prima vineri, când angajaţii realizează că nu primesc nici măcar emailuri, cu menţiunea să lucreze de acasă. Compania are în prezent 75 de angajaţi.

Citiţi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/compania-care-ofera-angajatilor-trei-zile-libere-pe-saptamana-12500155
12500155
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.