Comisa Europeană a clasat o procedură de infringement împotriva României pe domeniul păduri

Postat la 31 octombrie 2016 88 afişări

Comisa Europeană a clasat o procedură de infringement împotriva României pe domeniul păduri

Comisia Europeană a clasat o procedură de infringement, declanşată împotriva României pentru management defectuos în domeniul Păduri, informează Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor.

”Comisa Europeană a clasat cauza 2015/2152 – acţiune în constatarea neîndeplinirii obligaţiilor ce revin statului român în temeiul art. 10 alin. (1) – (2), al art. 11 şi al art. 19 din Regulamentul nr. 995/2010 de stabilire a obligaţiilor care revin operatorilor care introduc pe piaţă lemn şi produse de lemn, precum şi în temeiul art. 7 alin. (1) din Regulamentul nr. 2173/2005 privind instituirea unui regim de licenţe FLEGT pentru importurile de lemn în Comunitatea Europeană”, arată Reprezentanţa Permanentă a României pe lângă Uniunea Europeană.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.