CODUL GALBEN de inundaţii, prelungit. HARTA zonelor afectate

Postat la 14 iunie 2013 78 afişări

Codul galben de inundaţii a fost prelungit până sâmbătă, la ora 9.00, pe râul Crasna, în judeţul Satu Mare, şi pe râurile din Dobrogea, în judeţele Constanţa şi Tulcea, avertizarea care fusese emisă pentru celelalte bazine hidrografice fiind ridicată vineri.

CODUL GALBEN de inundaţii, prelungit. HARTA zonelor afectate

 Potrivit Institutului Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA), se vor menţine nivelurile peste cotele de atenţie prin propagare pe cursul inferior al Crasnei şi scurgeri importante pe versanţi, torenţi şi pâraie, creşteri de debite şi niveluri pe unele râuri din Dobrogea.

Astfel, pentru râul Crasna, aval de Domăneşti (judeţul Satu Mare) şi pentru râurile din Dobrogea (judeţele Constanţa şi Tulcea) a fost emisă o nouă atenţionare hidrologică, valabilă de vineri ora 11.00, până sâmbătă, ora 09.00.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Citeşte pe Gandul.ro

/actualitate/codul-galben-de-inundatii-prelungit-harta-zonelor-afectate-10967405
10967405
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.