Codul galben de canicula pentru zonele sudice si estice, prelungit pana luni

Postat la 13 august 2010 11 afişări

Meteorologii au prelungit pana luni codul galben de canicula emis in urma cu doua zile, temperaturile maxime depasind 35 de grade, mai ales in zonele sudice si estice.

Vremea va fi caniculara in cursul dupa-amiezelor in cea mai mare parte a tarii , iar indicele de confort termic va depasi pragul critic de 80. Temperaturile maxime vor fi mai mari de 35 de grade, indeosebi in regiunile sudice si estice, conform atentionarii meteorologice.

Vineri dupa-amiaza, cele mai ridicate temperaturi se vor inregistra in sudul si estul Munteniei, inclusiv in Bucuresti, partea continentala a Dobrogei si sudul Moldovei, unde vor fi valori de 38 - 39 de grade.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/codul-galben-de-canicula-pentru-zonele-sudice-si-estice-prelungit-pana-luni-6875049
6875049
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.