COD ROŞU de inundaţii în Galaţi. ANM a emis două atenţionări de cod galben şi cod portocaliu de ploi, valabile până joi

Postat la 12 octombrie 2016 267 afişări

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor a emis, miercuri, o avertizare cod roşu de inundaţii care vizează judeţul Galaţi, valabilă până la ora 21.00.

COD ROŞU de inundaţii în Galaţi. ANM a emis două atenţionări de cod galben şi cod portocaliu de ploi, valabile până joi

UPDATE ora 12:14 -Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor a emis, miercuri, o avertizare cod roşu de inundaţii care vizează judeţul Galaţi, valabilă până la ora 21.00.

Ca urmare a precipitaţiilor înregistrate în ultimele ore, a celor prognozate şi propagării, se pot produce scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie cu efecte severe de inundaţii locale şi creşteri rapide de debite şi niveluri cu depăşiri ale cotelor de pericol în bazinele hidrografice Suhu şi Geru, judeţul Galaţi.

Potrivit Institutului Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor, fenomenele se pot produce cu intensitate şi probabilitate mai mare în bazinul hidrografic al râului Suhu.

Avertizarea este valabilă până la ora 21.00.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.