COD PORTOCALIU ŞI GALBEN de ploi, vânt şi grindină. HARTA zonelor afectate

Postat la 13 mai 2014 58 afişări

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o avertizare meteo valabilă de miercuri de la ora 16.00 până joi la ora 02.00.

COD PORTOCALIU ŞI GALBEN de ploi, vânt şi grindină. HARTA zonelor afectate

 Instabilitatea atmosferică se va manifesta în cea mai mare parte a ţării prin averse, descărcări electrice, intensificări ale vântului şi izolat căderi de grindină. În Banat, Oltenia, în cea mai mare parte a Munteniei şi a Moldovei, precum şi în vestul şi sudul Transilvaniei cantităţile de apă vor depăşi 25...30 l/mp.

În judeţele Caraş Severin, Mehedinţi, Gorj, Vâlcea, Argeş, Dâmboviţa, Prahova, Buzău şi  Vrancea ploile vor avea caracter torenţial, iar în intervalul menţionat se vor cumula local peste 60...70 l/mp.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cod-portocaliu-si-galben-de-ploi-vant-si-grindina-harta-zonelor-afectate-12622051
12622051
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.