Cod portocaliu de ploi şi grindină în localităţi din Argeş, Prahova şi Dâmboviţa

Postat la 05 iulie 2019 81 afişări

Meteorologii au emis, vineri, avertizare cod portocaliu care vizează mai multe localităţi din judeţele Argeş, Prahova şi Dâmboviţa. Codul portocaliu este valabil până la ora 16.30.

Cod portocaliu de ploi şi grindină în localităţi din Argeş, Prahova şi Dâmboviţa

Potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie, sunt sub avertizare cod portocaliu zona de munte, de la peste 18.00 de metri, din Argeş, precum şi localităţile Rucăr, Lereşti, Stoeneşti, Valea Mare Pravăţ, Dragoslavele şi Dâmbovicioara.

În judeţul Prahova sunt sub cod portocaliu localităţile Proviţa de Sus, Adunaţi şi Talea, iar în judeţul Dâmboviţa, sunt avertizate zonele montane, de la peste 1.800 de metri altitudine, precum şi localităţile Bezdead, Moroeni, Buciumeni şi Pietroşiţa.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cod portocaliu,
arges,
dambovita,
prahova,
grindina

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.