COD GALBEN de ploi şi ninsori în 12 judeţe. HARTA zonelor afectate

Postat la 10 aprilie 2014 126 afişări

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o avertizare COD GALBEN de ploi însemnate cantitativ, valabilă de vineri de la ora 03.00 până sâmbătă la ora 08.00 în mai multe judeţe din ţară. În zona de munte va ninge.

COD GALBEN de ploi şi ninsori în 12 judeţe. HARTA zonelor afectate

 În intervalul menţionat va continua să plouă în jumătatea de est a ţării, iar în nordul Moldovei se vor cumula cantităţi de apă de până la 25...35 l/mp. În zona de munte, îndeosebi a Carpaţilor Orientali, vor predomina ninsorile şi se va depune strat de zăpadă.

În cursul zilei de joi, 10 aprilie şi în prima parte a nopţii de joi spre vineri, va ploua îndeosebi în estul şi sud-estul teritoriului, unde cantităţile de apă vor depăşi pe arii restrânse 15...20 l/mp, iar în zona Carpaţilor Meridionali şi a Carpaţilor Orientali vor fi mai ales ninsori.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cod-galben-de-ploi-si-ninsori-in-12-judete-harta-zonelor-afectate-12445145
12445145
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.