CNN: Un tribunal din Africa de Sud a decis că Oscar Pistorius nu este vinovat de crimă

Postat la 11 septembrie 2014 154 afişări

CNN: Un tribunal din Africa de Sud a decis că Oscar Pistorius nu este vinovat de crimă

Judecătoarea Thokozile Masipa s-a pronunţat joi în privinţa a trei din variantele de verdict în cazul lui Oscar Pistorius, concluzia fiind că sportivul nu este vinovat de crimă cu premeditare sau crimă şi că nu sunt dovezi pentru achitare, astfel că singura variantă rămâne cea a omorului din culpă.

Conform cnn.com, dacă Pistorius va fi găsit vinovat de omor din culpă, "sentinţa sa este la discreţia judecătoarei Masipa".

"Judecătoarea Masipa a parcurs trei din cele patru opţiuni de verdict legate de acuzaţia de crimă. Ea a spus că Pistorius nu este vinovat de crimă cu premeditare sau crimă şi că nu sunt dovezi pentru achitare. Asta înseamnă că ultima opţiune rămasă este cea a omorului din culpă", notează cnn.com.

Oscar Pistorius, în vârstă de 27 de ani, a împuşcat-o mortal la 14 februarie 2013 pe Reeva Steenkamp, model sud-african cu care avea o relaţie de trei luni. Procesul sportivului a durat şase luni, iar judecătoarea citeşte astăzi concluziile.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cnn-un-tribunal-din-africa-de-sud-a-decis-ca-oscar-pistorius-nu-este-vinovat-de-crima-13249435
13249435
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.