CNA: Realitatea Media a avut un contract semnat cu Elena Udrea pentru promovare pe realitatea.net

Autor: Madalina Cerban Postat la 17 februarie 2015 48 afişări

Realitatea Media a avut semnat un contract cu Elena Udrea pentru promovarea acesteia pe site-ul realitatea.net, a declarat Rareş Bogdan, directorul general al societăţii care deţine televiziunea de ştiri Realitatea TV, în şedinţa de marţi a Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA).

Rareş Bogdan a făcut această afirmaţie în timp ce răspundea unei întrebări adresate de un membru al CNA, Radu Călin Cristea.

Astfel, Radu Călin Cristea a spus că vrea să îl întrebe pe Rareş Bogdan "unele lucruri care ţin de partea mai puţin văzută a presei", în contextul în care "uneori apar în presă informaţii neaşteptate şi care sunt foarte utile".

Cristea a făcut trimitere la un interviu pe care Elena Udrea l-a acordat Gândul Live, pe 22 octombrie 2014, în timpul campaniei pentru alegerile prezidenţiale.

"Doamna Elena Udrea spunea că a încheiat contracte cu mai multe televiziuni, iar singura nominalizată era Realitatea TV, vorbindu-se de un contract în valoare de 20.000 de lei. A existat un asemenea contract? Dacă da, cum s-a exprimat el în mod concret în emisiunile dumneavoastră?", l-a întrebat Radu Călin Cristea pe Rareş Bogdan.

Rareş Bogdan a spus că Elena Udrea a avut un singur contract cu Realitatea Media, care a fost legat de online.

"E legat de online, de realitatea.net. Realitatea.net aparţine Realităţii Media (...) Doamnea Udrea, văzând Realitatea Media, probabil s-a gândit, a făcut referire strict la realitatea.net, la site-ul nostru. Este singurul contract. A cumpărat de la bannere până la (spaţiul de, n.r.) jos după articole, până la articole notate cu "P". Nu a avut legătură (contractul, n.r.) cu Realitatea TV", a spus Rareş Bogdan.

Pe de altă parte, membrul CNA Radu Călin Cristea a făcut referire, în şedinţa de marţi, şi la o intervenţie telefonică pe care jurnalistul Cătălin Tolontan a avut-o, luni, într-o emisiune de la Realitatea TV.

"În emisiunea de ieri a Andrei Miron a fost acea intervenţie prin telefon a lui Cătălin Tolontan, care a afirmat că, în 2009, trei televiziuni, între care şi Realitatea TV, au vândut ştiri Monicăi Ridzi pe bani publici", a spus Radu Călin Cristea.

Însă Rareş Bogdan i-a răspuns că, în anul 2009, el nu lucra la Realitatea TV. Rareş Bogdan a mai spus că, la momentul respectiv, director al Realitatea TV era Sorin Enache, cu care Cătălin Tolontan este bun prieten, cei doi petrecându-şi concedii împreună, conform lui Bogdan.

"(Cătălin Tolontan, n.r.) ar fi putut să-l întrebe (pe Sorin Enache, n.r.) dacă este aşa", a mai spus Rareş Bogdan.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
CNA,
REALITATEA MEDIA,
ELENA UDREA
/actualitate/cna-realitatea-media-a-avut-un-contract-semnat-cu-elena-udrea-pentru-promovare-pe-realitatea-net-13840001
13840001
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.