Cluj: Adolescentă de 16 ani, găsită strangulată în curtea casei sale. Poliţia şi DGASPC fac anchete

Autor: Departamentul Corespondenţi Postat la 31 octombrie 2014 59 afişări

Poliţia Cluj şi Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului au deschis anchete după ce au fost sesizaţi că o adolescentă de 16 ani, din comuna Răchiţele, a fost găsită strangulată, joi seară, în curtea casei în care locuia, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Cluj, Alina Chiorean, inspectorii au declanşat o anchetă pentru a stabili dacă fata, care a fost găsită strangulată cu un leagăn din material textil, a decedat ca urmare a neglijenţei părinţilor, care mai au în grijă alţi trei copii.

"Am fost sesizaţi cu privire la acest caz, deja avem în teren o echipă formată din asistent social şi psiholog, aceştia acordă consiliere psihologică familiei, să îi ajute pe membrii acesteia să depăşească momentele traumatizante. Dacă se va dovedi că minora şi-a pierdut viaţa ca urmare a neglijenţei grave a părinţilor, se va lua în calcul decăderea din drepturile părinteşti, pentru că mai au în grijă trei copii, însă noi nu milităm pentru instituţionalizarea copiilor, ci pentru menţinerea acestora lângă familii", a declarat corespondentului MEDIAFAX, Alina Chiorean.

Şi Poliţia Judeţeană Cluj a deschis o anchetă în acest caz.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ANCHETĂ,
ADOLESCENTĂ,
STRANGULARE
/actualitate/cluj-adolescenta-de-16-ani-gasita-strangulata-in-curtea-casei-sale-politia-si-dgaspc-fac-anchete-13482493
13482493
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.