Clubul Petrolul, sancţionat cu 6 jocuri fără spectatori la cele două peluze ale stadionului propriu

Autor: Marius Ţone Postat la 22 octombrie 2014 155 afişări

Clubul Petrolul Ploieşti a fost sancţionat, miercuri, de Comisia de Disciplină a FRF, cu interzicerea accesului spectatorilor la peluzele stadionului propriu pentru şase jocuri şi cu 30.000 de lei penalitate sportivă pentru incidentele provocate de suporteri la meciul cu Ceahlăul.

"În baza art. 82.1, coroborat cu art. 83.2.c şi art. 54.2.4.6 se sancţionează clubul FC Petrolul cu măsura programării a 6 jocuri fără spectatori în ambele peluze ale stadionului propriu şi o penalitate sportivă de 30.000 lei", se menţionează în soluţia comisiei publicată pe site-ul LPF.

În urma incidentelor produse de fani la meciul de pe teren propriu cu Universitatea Cluj, gruparea FC Steaua a primit o penalitate sportivă în valoare de 10.000 de lei.

De asemenea, clubul Gaz Metan Mediaş a fost sancţionat cu o penalitate de 5.000 de lei pentru absenţa reprezentantului suporterilor de la şedinţa tehnică.

Membrii comisiei au sancţionat clubul Astra Giurgiu cu 3.000 de lei pentru neexecutarea hotărârii CNSL în litigiul cu fundaşul Andrei Mureşan şi a dat acesteia termen de graţie de 5 zile pentru plata restanţelor către fostul său jucător.

Eliminaţi în partidele din cadrul etapei a XI-a a Ligii I, următorii jucători au fost sancţionaţi astfel: Onduku Gomo (CSMS Iaşi), Alexandru Stan (Concordia Chiajna) Răzvan Tincu (FC Botoşani), Machado Ricardo Tavares (FC Braşov), Ioan Mera (FC Rapid), Nicolae Stelian Cucu (Oţelul Galaţi) cu suspendare pentru 1 joc şi o penalitate de 740 lei fiecare.

De asemenea, pentru comportament jignitor la adresa oficialilor de joc la partida cu FC Viitorul, managerul sportiv al clubului Oţelul Galaţi, Ovidiu Burcă, a fost suspendat pentru 3 meciuri şi a primit o penalitate sportivă de 5.000 lei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
FOTBAL,
PETROLUL,
SANCŢIUNE
/actualitate/clubul-petrolul-sanctionat-cu-6-jocuri-fara-spectatori-la-cele-doua-peluze-ale-stadionului-propriu-13438892
13438892
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.