Clotilde Armand: Primăria Sectorului 1 va fi închisă din cauza consilierilor locali PNL PSD

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 07 martie 2024 52 afişări

Clotilde Armand: Primăria Sectorului 1 va fi închisă din cauza consilierilor locali PNL PSD

Primăria Sectorului 1 va fi închisă din cauza consilierilor locali PNL PSD, scrie pe Facebook, joi dimineaţa, Clotilde Armand. „Primăria nu mai are cum să funcţioneze fără buget. Un lucru extrem de grav şi fără precedent”, adaugă ea.

1Fac un anunţ important pentru toţi locuitorii din Sectorul 1. Primăria Sectorului 1 va fi închisă din cauza consilierilor locali PNL PSD. Aceştia au luat banii de la funcţionarea primăriei şi i-au dat la Catedrala Mântuirii. Registratura va fi închisă şi serviciile publice la fel. Primăria nu mai are cum să funcţioneze fără buget. Un lucru extrem de grav şi fără precedent”, scrie pe Facebook Clotilde Armand.

El afirmă că, „pentru ceea ce a făcut PNL PSD” a depus deja o plângere penală săptămâna trecută.

„Este interzis în lege să opreşti serviciul public. Dar asta se pare că nu e de ajuns pentru aceşti inconştienţi. De astăzi nu vom mai avea internet în instituţie. De săptămâna trecută nu avem pază. Vom închide primăria şi voi informa fiecare cetăţean din sector despre cum este furat de coaliţia PSD PNL. Voi deschide un birou al registraturii în faţa sediului PSD din Kiseleff şi unul în faţa sediului PNL din Modrogan. Să-i vadă o ţară întreagă cât de disperaţi sunt cei care au furat industrial această primărie că nu mai pot fura liniştiţi în continuare”, încheie Armand.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
armand,
primărie,
sector 1

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.